Bu haber kez okundu.

Ticaret İl Müdürü Bozkurt, STSO’yu Ziyaret Etti
banner229

Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Ramazan Bozkurt, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu’yu makamında ziyaret etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu tarafından kabul edilen Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt’un  ziyaretinde, STSO Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu, Abdulkadir Demirhan ve Genel Sekreter Başar Taner de hazır bulundu.

Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt’u kutlayan STSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Bozkurt’a bundan böyle yürüteceği çalışmalarında başarılar diledi.

Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt, bakanlıkta görev yaptığını belirterek, buradan kazandığı deneyimleri Siirt halkının hizmetinde kullanacağını belirtti.

Bozkurt, Siirt’in ticari hayatının gelişmesi ve halkımızın tüketici hakları konusunda bilinçlendirme ve arama yolları konusundaki çalışmalara ağırlık vereceklerini STSO ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Gündeme ilişkin konuların görüşülmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt STSO’dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.