Bu haber kez okundu.

Teşekkür
banner229

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Sekreteri Zihni Akkoyun, abisi AFAD Müdürü Cahit Akkoyun'un geçirdiği ani kalp rahatsızlığı ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.

Zihni Akkoyun mesajında; Değerli Abim Memet Cahit AKKOYUN’ un geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle ilk günden taburculuğuna kadar desteklerini esirgemeyen çok değerli İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Erol Emre ÖMÜR' e, getirilmiş olduğu Siirt Devlet Hastanesinde, ilk müdahaleyi yapan Acil Tıp Doktoru Uz. Dr. Mumin KARAALİ bey ve ekibine, vakaya giren ve bu ulvi görevi layığıyla yerine getiren Kardiyoloji Doktorları Uz. Dr. Muzaffer ASLAN ve Uz.Dr. Raif KILIÇ beylere, serviste hastamızla ayrıca ilgilenen Kardiyoloji Doktorları Uz. Dr. Murat DEMİRCİ ve Uz. Dr. Çağdaş KAYNAK beylere ve ekipleri olan Anjiyo Ünitesi, Kardiyoloji Servisi ve Koroner Yoğun Bakım Hemşire ve Çalışanlarına, gösterdikleri ilgi, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder başta İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Şeref Alper IŞIK ve Abdulkadir AKAY' ve bizi ziyaret eden tüm Hastane İdarecileri ve Çalışanlarına şahsım ve AKKOYUN ailesi adına en kalbi hislerimle şükranlarımıı sunarım.

Zihni Akkoyun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.