Bu haber kez okundu.

Teröristlerin Hain Tuzağını Mehmetçik Engelledi
banner229

Siirt'te PKK/KCK'lı teröristler tarafından kırsal alana döşenen el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerince bulunarak imha edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan titiz ve planlı çalışmalar neticesinde; Siirt ili Eruh İlçesi Yedi yaprak Köyü kırsalında mayın/EYP döşendiği duyumunu elde edilmiştir.

Elde edilen duyum üzerine icra edilen “Şehit J.Onb. Süleyman AYDIN 2020/30 Operasyonu”nda Gemi Tepe Bölgesinde (1) adet Mayın/EYP tespit edilmiştir. Tespit edilen mayın/EYP düzeneği patlayıcı madde İmha Timi (PAMİT) tarafından olay yerinde kontrollü olarak imha edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı genel emniyet ve asayiş sağlanması için millettin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.