Bu haber kez okundu.

TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT MUHİMMAT VE PATLAYICILAR ELE GEÇİRİLDİ
banner229

“Eren-6 Şehit J.Asb.Çvş. Celal ÖZCAN 2021/38 Operasyonu” kapsamında;yapılan arazi taraması faaliyeti sonucu, terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen, (3) Adet Antitank Roketatar Mühimmatı, (3) Adet Roketatar Sevk Fişeği ve (3) Adet Anti Personel Mayını ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan titiz ve planlı çalışmalar neticesinde; Siirt İli, Merkez İlçesi, Yerlibahçe Köyü bölgesinde 04.02.2021 tarihinde icra edilen  “Eren-6 Şehit J.Asb.Çvş. Celal ÖZCAN 2021/38 Operasyonu” kapsamında;yapılan arazi taraması faaliyeti sonucu, terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen, (3) Adet Antitank Roketatar Mühimmatı, (3) Adet Roketatar Sevk Fişeği ve (3) Adet Anti Personel Mayını ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen malzemeler Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından olay yerinde kontrollü olarak imha edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.