Bu haber kez okundu.

Terör Örgütü PKK/KCK’ya Yardım ve Yataklık Yapan 9 Kişi Gözaltına Alındı
banner229

Terör örgütü PKK/KCK’ya yardım ve yataklık yaptıkları belirtilen şüphelilere yönelik Siirt merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince PKK/KCK Bölücü Terör örgütüne yardım ve yataklık sağlayan şahısların deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

14 Mart 2018 günü sabah saatlerinde Siirt, Şırnak, Van ve Antalya illerini kapsayacak şekilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda (9) dokuz şüpheli şahıs gözaltı alınmıştır.  

Yapılan aramalarda; (3) adet ruhsatsız av tüfeği, (17) adet fişek, (8) adet cep telefonu, (1) bir adet dizüstü bilgisayar, (2) adet tablet bilgisayar ve çok sayıda örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terörist faaliyete karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.