Bu haber kez okundu.

Terör Örgütü PKK'ya Ağır Darbe Vuruldu
banner229

Siirt'in Pervari ilçe kırsalı Yazlıca Dağı (Herekol) Çeme Kare Tepe Bölgesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 14 mayın ve 18 roketatar ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt’in Pervari ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda patlayıcı ve mühimmat ele geçirilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Pervari ilçesi kırsalındaki Yazlıca Dağı (Herekol) Çeme Kare Tepe Bölgesinde PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon devam etmektedir.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünün de desteğiyle sürdürülen operasyon bölgesinde yapılan aramada, teröristlere ait (14) mayın ve (18) roketatar mühimmatı ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen malzemelerden delil niteliği taşıyanlar muhafaza altına alınmış olup, delil niteliği taşımayan malzemeler olay yerinde kontrollü bir şekilde imha edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.