Bu haber kez okundu.

Tencere İçinden Bomba Çıktı
banner229

3 okul ve sağlık ocağının bulunduğu sokağa dün gece bölücü terör örgütü tarafından yerleştirilen ve güvenlik güçlerince fark edilen patlayıcı kontrollü şekilde infilak ettirildi.
Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi'ndeki 75. İlk Okul ve Orta Okul, ile Afacanlar Anaokulu, Barış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına bağlı Barış Aile Destek Merkez ile Şehit Hemşire Tülay Çelik Sağlık Ocağı'nın bulunduğu 1364 sokakta dün gece devriye görevi yapan polis ekipleri, terör örgütü mensuplarınca okul ve sağlık ocağı kapısı önüne yerleştirildiği uzaktan kumandalı tencere içerisine yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı tespit etti.
Ulaşıma kapatılan yolda alınan güvenlik önlemlerinin ardından patlayıcı, olay yerine gelen bomba imha uzmanlarınca kontrollü şekilde infilak ettirildi.
Patlamanın etkisi ile okul ve çevredeki binaların cam ve kapıları kırılırken, mahalleye verilen elektirik hatları kesildi. Yolda 2 metre çapında bir metre derinliğinde çukur açıldı.
Mahalle sakinleri bombanın polisler tarafından fark edilmemiş olsaydı çocuklarını okula kayıt yapmaya giden ailelerin geçişi sırasında patlayabileceğini belirttiler.



Anahtar Kelimeler:
SiirtBombaTencere
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.