Bu haber kez okundu.

Temiz, Ankara'daki Terör Katliamını Kınadı
banner229
AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayımladı. Mesajında, saldırının insanlık dışı olduğunu ve masum insanların katledilmesinin izahının olmadığını vurgulayan AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, "Şunu herkes bilmelidir ki hiçbir terör saldırısı bizi korkutamaz, Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar er veya geç yüce adaletine hesap vereceklerdir. Masum insanların katledilmesinin açıklanabilir hiçbir haklı sebebi yoktur. İnsanları korkutarak, katlederek terör hiçbir sonuç alamayacaktır.
Bizim yapmamız gereken Laz'ı, Çerkez'i, Kürt'ü ve Türk'ü ile birlikteliğimizi korumak, kardeşliğimizi pekiştirmektir. terör acımasız ve kanlı yüzünü Ankara'da bir kez daha gösterdi. Hiçbir haklı gerekçe masunlara yönelik saldırıları haklı gösteremez, bu ve benzeri terör saldırıları,Huzur ve güvenliğimizi hedef almış bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri ve terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz" dedi.
Mesajında, milletin sahip olduğu sağduyu ile bu hain planları her zaman boşa çıkarmayı bildiğini anlatan AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz,"Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz, her alanda parlayan yıldız olacak. Bu ve benzeri saldırılar hedefine ulaşmak bir yana, bilakis milletimizi daha güçlü bir şekilde bir araya getirmekten başka bir işe yaramayacaktır.
Devletimizin, hükümetimizin, güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. İnsanlıktan nasibini almamış, her türlü değerden, vicdani duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen menfur saldırıyı telin ediyorum.
Cenab-ı Hak'tan hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.