Bu haber kez okundu.

Teknikerler Federasyonunda, Hemşehrimiz Mansur Güneş Genel Başkan Yardımcısı Oldu
banner229

Anadolu’nun çeşitli illerinde faaliyet gösteren tekniker Dernekleri bir federasyon çatısı altında birleşti. Siirt Teknikler Derneği Başkanı Mansur Güneş federasyonun genel başkan yardımcılığına getirildi.

Güneş yaptığı açıklamada “Ülkemizin değişik illerinde aynı amaçla çalışan dernekler bir araya gelerek Anadolu Teknikerler Federasyonu kurdular.İlk etapta Batman, Ankara, Siirt, Van, Elazığ ve Kırıkkale il Teknikerler dernekleri bir araya geldi.Ankara merkezli federasyonumuz resmen faaliyete başladı. Amacımız teknikerlerin sorunlarını dile getirmek ve çözüm bulmaktır.”dedi.

Kendisinin genel başkan yardımcısı seçildiğini belirten Güneş açıklamasına şöyle devam etti “Hem Federasyonun kurucu üyesi hem de Federasyon Başkan Yardımcısı olarak, ilimiz adına şahsımı layık gören Genel başkanımız Ertan Kılıça teşekkür ederim.”İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.