Bu haber kez okundu.

Teknikerler Birliği Siirt İl Temsilciliği İl Başkanı Mansur Güneş'ten Açık Davet
banner229

Siirt Teknikerler Birliği İl Başkanı Mansur Güneş; Nitelikli insanların oluşturduğu toplumların ulaşamayacağı ve çözemeyeceği bir sorun yoktur.

Teknikerler olarak bireysel mutluluktan ziyade toplumun varlığı ve huzuru için çalışmaktayız. Üretmeyen toplumlar ilerleyemediği gibi asla bağımsız olamazlar. Teknikerler, endüstri ve sanayinin olmazsa olmazı olup, en güçlü halkasını oluşturmaktadır.

Teknikerler üretici işgücü demektir. Teknikerlik kimliğimiz dışında bir kimliğimiz yoktur. Teknikerler olarak her nerede olursa olsun aç kalmayız, bir şekilde karnımızı doyururuz. Devletimize külfet olmak değil, yetkilerimizin artırılarak sahadaki yerlerimizi almak, çalışmak, üretmek, istihdam yaratmak ve katma değer üretmek istiyoruz.

Devletimizden iş mevkii ve makam değil, okurken üniversiteli iken mezuniyet sonrası da üniversiteli olmak istiyoruz. Aldığımız teknik eğitim ile yasalarla tanınmış unvan ve yetkilerimizle sahada yaptığımız işlerin altında başkalarının değil, işi yapan teknikerlerin imzasının olmasını istiyoruz.

Ülke sathındaki tüm branşlardaki mezun ve aday tekniker meslektaşlarımızın birlikteliğini sağlamak, mezuniyet sonrası yaşanılan sorunları ele almak, yaklaşan yerel yönetimlerde kentimiz ve kimliğimizle çözüm stratejileri belirlemek ve resmi temsil alanını genişletmek maksadıyla; her yıl farklı bir ilde gerçekleştirilen "TEKNİKERLER BİRLİĞİ VI. BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI" bu yıl Siirt'te gerçekleştirilecektir.

22 Ekim Pazartesi günü Siirt Üniversitesi Teknik İlimler MYO konferans salonunda yapılacak olan "TEKNİKERLER BİRLİĞİ VI. BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINA" ÜYEMİZ VE ÜYEMİZ OLMAYAN TÜM BRANŞLARDAKİ MESLEKTAŞLARIMIZ ve HALKIMIZ DAVETLİDİR dedi.
TOPLANTI GÜNDEM: 
MYO’LARININ KISA TARİHİ, 
MYO’LARININ KURULUŞ AMACI GENEL VE YASA GEREKÇESİ, 
MYO’LARINDAKİ EĞİTİMİN BOYUTU, 
ÜLKEMİZDE UYGULANAN MYO İLE ABD EĞİTİM MODELİ, 
TEKNİKERLİK KANUNİ UNVAN TANIMI, 
MYO YÖNETİCİLERİNİN MEZUN TEKNİKERLER VE TEKNİKERLER BİRLİĞİNDEN BEKLENTİLERİ VE ÖNERİLERİ, 
MEZUN DÜZEYDEKİ TEKNİKERLERİN BEKLENTİLERİ, EMEKLİ TEKNİKERLERİN BEKLENTİLERİ, 
ÖĞRENCİ/STAJER TEKNİKERLER İLE AİLELERİN BEKLENTİLERİ VE SAHADAKİ MEVCUT DURUM, 
LİSANS TAMAMLAMA YÖNETMELİKLERİNDE TUTARSIZLIK, 
TEKNİKERLERİN ESNAF VE SANATKAR ODALARINA ZORUNLU ÜYELİKLERİNİN SAKINCALARI, 
TEKNİKER ODALARI BİRLİĞİ KURULUŞ TALEBİMİZE KARŞI SÜRDÜRÜLEN OLUMSUZ REFLEKSLER, 
4702 SAYILI MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK ÖNERİLERİ,     TEKNİKERLERE YÖNELİK İSTİHDAM POLİTİKALARI İLE YAŞANAN TÜM OLUMSUZLUKLARA KARŞIN NELER YAPTIĞIA DAİR KONULAR VE YAKLAŞAN YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİNDE TEKNİKER ARKADAŞLARIMIZIN ADAY OLMALARI İLE İLGİLİ HERŞEY BU TOPLANTIDA…. 
ÜLKEMİZİN KALKINMASI VE TOPLUMUN TÜM KESMİNİ İLGİLENDİREN 7 MİLYON TEKNİKER AİLESİNİN UMUDU 3 MİLYON MEZUN TEKNİKERLERİN ALDIKLARI ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ SONRASINDA YASALARCA TANINAN HAKLARININ İADESİ İÇİN; TEKNİKERLERİN İNSANCA YAŞAMALARI VE SAYGINLIĞI İÇİN ELELE VERELİM. UNUTMA Kİ SEN VARSAN TAM YOKSAN EKSİKİZ. 
Teknikerler Birliği SİİRT İl Temsilciliği

İl Başkanı Mansur GÜNEŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.