Bu haber kez okundu.

Taziye Teşekkür Mesajı
banner229

Azrak ailesi annelerinin vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Azrak Ailesi yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı: "Aile büyüğümüz varlığımız annemizin vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost, akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.

Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan,

Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönül daşlarımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz…"

Azrak Ailesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.