Bu haber kez okundu.

Tarkan Göncü Aramızda
banner229

Antalya’da ikamet eden, Ramazan ayı boyunca da ilimizde yaşayan ve maddi durumları iyi olmayan yüzlerce aileye maddi ve nakdi yardımlarda bulunan hayırsever iş insanı hemşehrimiz ve ANFEBİAD Antalya Fenerbahçeli İşadamları Derneği Başkanı, eski Siirt spor başkanı Tarkan Göncü, Siirt'e gelerek dost, akraba ve hemşehrilerimizi ziyaret etti.

Tarkan Göncü, Siirt’te olmak elbette ki çok güzel bir duygu. Ömrümüzün yarısından fazlası Siirt’te geçti, acı- tatlı bir çok olayı burada yaşadık.

Burada ekmek yedik, burada doğduk. Burada yuva kurduk, aile olduk. Ben Siirt’i nasıl özlemem. Siirt benim için dünyanın en güzel şehridir. Bülbülü altın kafese koysanız ne diyeceğini bilirsiniz. Ama iş imkânları bakımından mecburen buradan göç ediyorsunuz. Ben Medya Siirt’e çok teşekkür ediyorum. Halk ile iç içe olmanız çok güzel. Sağ olun” dedi.

Bizlere uğrayarak hasret gideren hemşerimize memlekete hoş geldin diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.