Bu haber kez okundu.

Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Siirt Üniversitesi Arasında “Tarım ve Hayvancılık Alanında” İşbirliği Protokolü İmzalandı
banner229

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından finanse edilen ve Yüksek Öğretim Kurumu tarafından organize edilen “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması” alanında Pilot Üniversite seçilen Siirt Üniversitesi ile Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında “Tarım ve Hayvancılık Alanında” İşbirliği Protokolü imzalandı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN ve Siirt İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Asım ŞEN tarafından imzalanan protokol, Siirt fıstığı ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde kalite ve verim arttırmaya yönelik çalışmalar başta olmak üzere; yapılacak olan proje, iş ve işlemlerin belirlenmesi ve elde edilecek gıda ürünlerinin bilimsel temellere dayalı olarak üretilmesini kapsamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.