Bu haber kez okundu.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor
banner229

Depreme dayanıklılık testinin olumsuz çıkması üzerine yıkılan Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binasının yeni projesi sonuçlandı.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yeni hizmet binası projesi AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in girişimleri sonucunda sonuçlandı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; Yeni binanın yapımıyla birlikte hizmet binalarının tek bir yerde toplanması ile iş ve işlemlerin hızlanması sağlanacak, ana hizmet ve ek hizmet binalarının farklı yerlerde olmasından doğan mağduriyetler ortadan kaldırılarak ulaşım sorunu çözülecek ve hizmet kalitesinin artacağını söyledi.

Tarım ve Hayvancılıkta sürekli gelişerek büyüyen Siirt’in Bahçelievler mahallesinde bulunan Ana Hizmet Binası ile Doğan Mahallesinde bulunan Ek Hizmet binalarının, ihtiyaçlara cevap verememesi nedeniyle ana hizmet binamızın yıkılarak yerine bütün şubelerin tek bir binada hizmet verebileceği; ferah ve modern yeni hizmet binamızın yapım ihalesi gerçekleşecektir.

Yeni hizmet binası Bahçelievler Mahallesinde yer alan su an otopark olarak kullanılan eski Ana hizmet binasının yerine yapılacağını belirten Ören, En yakın zamanda temelini atarak çiftçilerimizin ve üreticilerimizin daha da iyi hizmet almasını sağlayacaklarını belirterek,ilimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın örene sormaklazım yıkılan binaların alibeti ne yoksa 3 5 kuruşluk hurdası mı için yıktınız sayın vekilim bunu da siirt halkına açıklarmısınız bu tıren yoluna benzemez

Avatar
Mehmet DEMİR 5 yıl önce

ÇOK GÜZEL bir bina olacaktır muhtemelen emeği geçen herkese teşekkür EDERİM. Yer altı otopark düşünülmüş mu bilmiyorum. Yoksa MUTLAKA altta otopark düşünülmesi gerekiyor