Bu haber kez okundu.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Personeline “Yönetim ve Kişisel Gelişim Eğitimi” Verildi
banner229

Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün DİKA tarafından desteklenen projesi ile Müdürlük personeline yönelik “Yönetim ve Kişisel Gelişim Eğitimi” düzenlendi.

13-27 Mart tarihleri arasında Siirt Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen eğitime 6 İlçe ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli 200 tarım personeli katılım sağladı.

Uzman Eğitici Ayşe Hülya Dinçel tarafından teorik ve uygulamalı olarak düzenlenen eğitimde; Etkili İletişim Becerileri, Beden Dili, Empati, Etik, Liderlik, Protokol Kuralları, Mobbing, Motivasyon ve Ekip Çalışması konuları anlatıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “En önemli yatırım insana yapılandır. İnsana yapılan yatırımın geri dönüşü onlarca makine ve teçhizata yapılan yatırımın geri dönüşünden çok daha fazladır.

Bu sebeple umuyoruz ki, düzenlenen bu eğitimin meyvelerini Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak hizmet kalitemizde artış şeklinde göreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.