Bu haber kez okundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Siirt'te
banner229

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Siirt'e geldi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı havaalanında Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve Kurum Müdürleri karşıladı.

Valilik Şeref defterini imzalayan Bakan Yumaklı daha sonra makama geçerek Siirt’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Yumaklı başkanlığında,Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'inde katıldığı ilimizdeki hizmet ve yatırımların ele alındığı İl Koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Bakan Yumaklı ve protokol üyeleri Cuma namazını Tarihi Ulu Camide kıldıktan sonra Siirt Yaş Meyve ve Sebze halini ziyaret etti.

BAKAN YUMAKLI, SİİRT SEBZE HALİNİ ZİYARET ETTİ

Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı Siirt Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Haldeki esnafın tezgâhlarını gezerek bol kazanç dileyen Bakan Yumaklı, Siirt Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar ve hal esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

Siirt Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar,Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya Siirt tiftik battaniyesinden yapılan İsmi yazılı Türk bayrağını hediye etti.

Bakan Yumaklı’ya, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve protokol üyeleri eşlik etti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sebze Hali ziyaretinin ardından AK Parti İl binasına geçerek teşkilat ve Basın ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.