Bu haber kez okundu.

Tarım Kredi Kooperatifi Siirt'te Faaliyete Geçti
banner229

Siirt'te 2004 yılında kapanan Tarım Kredi Kooperatifi tekrar ilimizde hizmet vermeye başladı.

Nisan ayında Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Raif Atayık, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan’ı ziyaretinde Tarım Kredi Kooperatifinin tekrar açılmasının müjdesini vermiştiler.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan’ın Tarım Kredi Kooperatifi’ne yer temin ederek kooperatifin tekrar faaliyete geçmesi için her türlü desteği vererek Tarım Kredi Kooperatifinin tekrar açılmasının önünü açmış oldu.

Tarım Kredi Kooperatifi'nin Siirt il merkezinde tekrar faaliyete geçmesiyle çiftçilerin Tarım Kredi Kooperatifi'nin sağladığı olanaklardan faydalanacağı öğrenildi.

1863 yılından itibaren 1.5 milyon çiftçi ortağı bulunan, çiftçilerin ve ülke tarımının yanında olan tarım kredi kooperatifleri Siirt’e hizmet bürosunu açtı.

Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçinin tarımsal girdilerinden olan; gübre, tohum, ilaç, yem, mazot, tarımsal sigorta, tarımsal ekipman ve malzeme gibi tüm ihtiyaçlarını zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlıyor.

Şehrimizin en önemli geçim kaynağı fıstıkçılığı daha ileri taşımak ve verimliliği artırmak için gerekli tarımsal danışmanlık, ilaçlama ve gübreleme sistemi ile Tarım Kredi Kooperatifi Siirtli çiftçinin yanında.

ADRES: SİİRT TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ EK/1 BİNA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MANSUR 5 yıl önce

Tarım İl Müdüründen Siirtliler olarak ET ve SÜT kurumunun satış ofisinin ankara ve diğer illerde olduğu gibi açılmasını istiyoruz...siirtte et fiyatları çok pahalı millet et alamıyor...dikkatinize müdür bey..siirt size dua eder...

Avatar
Hasret 5 yıl önce

Tıp Fakültesi binasını gündemde tutun.Bu iş yavaş ilerlerse siirt kaybeder.