Bu haber kez okundu.

Tarım Kredi Kooperatifi Şanlıurfa Bölge Müdürü Aytaç Onkun,Tarım Müdürlüğünü Ziyaret Etti
banner229

Tarım Kredi Kooperatifi Şanlıurfa Bölge Müdürü Aytaç Onkun, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uzun yıllar sonra Siirt merkezinde faaliyete geçen Tarım Kredi Kooperatifinin çiftçimiz yararına sunduğu avantajları İl geneline duyurmak amacıyla ortak çalışmalar yapılacağını ve TKK'ni çiftçilerimizin yararına olan faaliyetlerini destekleyeceklerini belirtti.

Bölge Müdürü Aytaç Onkun Siirt çiftçisini önemsediklerini ve İl Müdürlüğü ile birlikte ortak projelere imza atmak ve Siirt’teki potansiyeli değerlendirmek istediklerini söyledi.

Ziyarete Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demir ve Yönetim kurulu Üyesi İsmet Demir, Bölge Müdür Yardımcısı İdris Akkaya ve Kurtalan TKK Kooperatifi Müdürü Mehmet Özmen eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.