Bu haber kez okundu.

Tarım Kredi Kooperatifi İlimizde Faaliyete Geçiyor
banner229

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin ilimizi ziyaretinde açılacağı müjdesini verdiği Tarım Kredi Kooperatifi’nin kuruluş çalışmaları devam ediyor.

İlimizde 2004 yılında kapanan Tarım Kredi Kooperatifi’nin tekrar açılış çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Raif Atayık ve Bölge Müdür Yardımcısı İdris Akkaya Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan’ı ziyaret ettiler.

Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Raif Atayık ziyarette; Tarım Kredi Kooperatifi’nin Siirt İl merkezinde tekrar faaliyete geçmesiyle Kurtalan dışındaki tüm ilçelere ve merkez ilçeye hizmet vereceğini ve çiftçilerimizin Tarım Kredi Kooperatifi’nin sağladığı olanaklardan faydalanacaklarını söyleyerek, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün Tarım Kredi Kooperatifine yer temin etmiş olması ve kooperatifin tekrar faaliyete geçmesi için her türlü desteği vermiş olmasından dolayı teşekkürlerini iletti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan yıllar sonra Tarım Kredi Kooperatifi’nin ilimizde faaliyete başlayacak olması ve Siirtli çiftçilere hizmet verecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 5 yıl önce

Siirt te de tanzim satış ofisi şart.. Hemen kurulma lı... Millet perişan halde...