Bu haber kez okundu.

Tarım İl Müdürü Ergün Demirhan’dan Vefa Örneği, Konferans Salonuna “İl Müdürü İlhan Özel Konferans Salonu" Adını Verdi
banner229

20 Ağustos 2018 yılında elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel’in adı 18 yıl boyunca görev yaptığı Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde yaşatılacak.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yeni hizmet binası konferans salonuna 18 yıl Siirt Tarım İl Müdürü olarak Siirt tarımına önemli hizmetler veren rahmetli il müdürü İlhan Özel'in adı verildi.

Geçtiğimiz günlerde yeni binasına taşınan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bina içerisinde yapılan konferans salonuna 18 yıl boyunca Siirt’te Tarım İl müdürü olarak görev yapan rahmetli İlhan Özel’in adı verildi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, 18 yıl Siirt Tarım İl Müdürü olarak Siirt tarımına önemli hizmetler veren rahmetli il müdürü İlhan Özel'in adını verdiklerini belirterek,kendisini rahmetle ve minnetle andıklarını söyledi.

“İl Müdürü İlhan Özel Konferans Salonu" ile anılacak olan konferans salonunun tabelasını Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte açtılar.

İLHAN ÖZEL KİMDİR?

Veteriner hekim olan İlhan Özel ; 18 yıl boyunca Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.