Bu haber kez okundu.

Tarım İl Müdürlüğü Personeli Eski Müdürleri İlhan Özel’i Unutmadı
banner229

20 Ağustos’ta elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel için, Yeni Mahalle Camide Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

20 Ağustos’ta Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel, park ettiği otomobilinin bir anda hareket etmesi sonucunda durdurmaya çalıştığı aracın altında kalarak hayatını kaybetmişti.

İlimizde yıllarca Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevinde bulunan İlhan Özel için vefatının 40’ıncı günü münasebetiyle Siirt Tarım İl Müdürlüğünün organizasyonu ile Yeni Mahalle Camisinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid-i Şerife, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Sağlık Müdürü Dr.Erol Emre Ömür, İl Kültür Turizm İl Müdürü Remzi Uslu, AFAD Müdürü Cahit Akkoyun, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yıllarca görev yaptığı Tarım il müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Veteriner hekim olan İlhan Özel ; uzun yollar Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atanmıştı.

Mevlidin sonunda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan mevlid şekeri gelenlere ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.