Bu haber kez okundu.

Tarım İl Müdürlüğü Binası Bitme Aşamasına Geldi
banner229

Geçen yıl yapımına başlanan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası tamamlanma noktasına geldi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, binanın fiziki gerçekleştirmesinin yüzde 80 oranında olduğunu ve kısa süre sonra tamamlanarak hizmete açılacağını aktardı.

Siirt'te hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Ören, "Geldiğimiz günden beri ilimize yenilikler kazandırmaya ve verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz.
Siirt çiftçisine ve üreticisine hak ettiği kaliteli hizmeti vermek üzere inşa edilen Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hizmet binası çok şükür yüzde 80 oranında bitme aşamasına gelmiştir.

Nisan ayı sonlarında vatandaşların hizmetine geçirmeyi hedeflediğimiz yeni binamız tarım ve hayvancılık kenti olan Siirt'te önemli hizmetler gerçekleştirecek." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.