Bu haber kez okundu.

Taraftar Galibiyetten Emin
banner229

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup’ta maç fazlasıyla lider olan Siirt İl Özel İdarespor Pazar günü Atatürk Stadyumunda mücadele edeceği Mardin Başak spor maçından galibiyetle ayrıldığı takdirde büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Siirt İl Özel İdarespor, Bölgesel Amatör Ligin finalinde Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Mardin Başak spor ile karşılaşacak. Siirt İl Özel İdaresporda karşılaşma öncesinde nefesler tutulmuş durumda. Kazanması halinde büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

ESNAF GALİBİYETTEN  EMİN

Siirt İl Özel İdarespor pazar günü sezonun finalinde şampiyonluk için sahaya çıkacak. Mardin Başak spor ile karşı karşıya gelecek olan ekibimiz, kazanması durumunda büyük bir avantaj elde etmiş olacak. Ardından play-off bekleyecek.

Zorlu karşılaşma öncesinde Siirt’lilere maçı sorarak karşılaşma öncesinde düşüncelerini sorduk. Siirtliler Pazar günkü zorlu maçtan galibiyet alacağımıza emin konuşurken “Siirt İl Özel İdarespor, şampiyon olacak” dedi.

(N’ALA OKEY SALONU İŞLETMECİSİ ÖZCAN BİLGİ)

N’Ala okey salonu işletmecisi Özcan Bilgi, Siirt İl Özel İdarespor’un yanındayız. Siirt halkı uzun zamandır şampiyonluk istiyor. Bu kentin yeri asla BAL Ligi değil. Bu sene güzel bir hava yakaladık. Bu enerjinin bizleri üst noktalara ulaştıracağından kuşkum yok. Pazar günü maça gideceğiz.

Valimiz Ali Fuat Atik'e çok teşekkür ediyoruz. Takıma büyük destek ve moral verdi. İnşallah güzel bir kapanış yaparız. Esnaf olarak takımın yanındayız. Her zaman destek olduğumuz gibi yine destek vereceğiz. Siirt İl Özel İdare spor’a başarılar dilerim.

3. LİGE ÇIKMALIYIZ ( SEYDAN KUYUMCULUK)

Şampiyonluktan yana en ufak bir kuşkum yok. Play-Off’ta da ciddi taraftar desteğimiz olacak. Ama o maç tabi zor olacak. Pazar günü güzel havada iç sahada bir maç oynayacağız. Bundan sonra hata yapma şansımız yok. İçerde kazanacağımızdan eminim. Siirt futbol kenti bir kent, çok daha yukarı yerleri hak ediyor. İnşallah 3. Lig nasip olur, bu taraftar bu kent bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum.

HERKES STADA (LOKANTA OSMAN)

Siirtliyiz, Siirt İl Özel İdare sporluyuz, bu yüzden Pazar günü gönülden destek olacağız. Siirtliyim diyen herkes stada koşmalı. Ne kadar fazla destek olursa takım o kadar motive olur. Bu nedenle hepimizin maça gitmesi ve takıma destek vermesi gerekiyor. Sarı-Mavi renklere gönül veren kadın erkek pazar günü maçta takıma destek olmalı. Kalabalık bir maç bekliyorum, yenersek play-off’ta da kazanacağımızı düşünüyorum, Siirt İl Özel İdarespor’a  başarılar dilerim.

FIRSAT TEPMEYİZ (BABACAN ÇAY SALONU)

Bunca zaman sonra ayağımıza gelen fırsatı tepmeyiz. Taraftar çok inandı ve çok özledi. Şampiyon olmak istiyoruz. Üzerimize düşen her şeyi yapmalıyız maça gitmeli, stada akın etmeliyiz. Ben güzel bir maç bekliyorum.

Siirt İl Özel İdarespor kazanacaktır. İnşallah taraftar olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazanarak play-off bekleyeceğiz, ben oyuncuların da sahada ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.

GÜZEL HAVA YAKALADIK  (HALİKARNAS BALIKÇILIK)

Sezon başından bu yana verilen emeklerin karşılığının alınacağına ve kazanacağımıza inancımız tam. Tüm Siirtlileri maça bekliyoruz. Güzel bir skor alacağımızdan kuşkum yok. Uzun zamandan bu yana şampiyonluk hasreti çektik. İnşallah karşılığını bu sezon alacağız. Stadın dolmasını bekliyorum. Buraya kadar gelmişken bu saatten sonra Siirt İl Özel İdarespor’un hata yapacağına inanmıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.