Bu haber kez okundu.

SYDV'dan 2014'te Engellilere, 7 Milyon 510 Bin Lira Yardım Yapıldı
banner229
Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), 2014 yılında 2 bin 79 engelli ve engelli yakınına 7 milyon 510 bin lira nakdi yardımda bulunduğu belirtildi.
 Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, devletin engelli ve engelli yakınlarına sahip çıktığını ifade ederek, engelli aylığı ile engelli aylığı yardımları kapsamında 2 bin 79 ihtiyaç sahibi engelli ve yakınına düzenli olarak nakdi yardım yapıldığını açıkladı.
 İhtiyaç sahibi engelli ve yakınlarının SYDV'ye başvurmalarını beklediklerini dile getiren Yörük, şöyle konuştu: "Engelli kardeşlerimizin kendileriyle daha çok barışık olmalarını ve ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamak amacıyla vakfımızca geçen yılda bin 610 engelliye ve 469 engelli yakınına 7 milyon 510 bin lira nakdi yardımda bulunuldu. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız.
Bu nedenle her zaman engelli kardeşlerimizi anlamaya çalışmalı ve sağlıklı bireyler olarak onlara karşı olan görevlerimizi yerine getirmeliyiz."

Anahtar Kelimeler:
SiirtYardımSYDV
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.