Bu haber kez okundu.

SYDV VE PTT ARASINDA TAŞIMA PROTOKOLÜ  İMZALANDI
banner229
Siirt Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile Siirt PTT Başmüdürlüğü arasında Kargo-Kurye gönderilerinin PTT tarafından kabulü, taşınması ve alıcılarına teslimi hizmeti karşılıklı protokolle imzalandı.
Vatandaşlara yapılacak yardımları kapsayan kargo gönderileri, APS kurye ve Posta kargosu %40 indirim üzerinden yapacağı açıkladı. Valilik Makamında SYDV Müdürü Aydın Şakar ile Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz’in imzaladığı protokol, Vali Mustafa Tutulmaz tarafından onaylandı.
İmzalanan protokole göre, Siirt merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerinde oturan yardıma muhtaç vatandaşlara, Vakıf tarafından gönderilecek, kargo, APS kurye hizmetlerini içeriyor. Özürlü, hasta ve yaşlı vatandaşlara yapılacak yardımlar ise konutlarında bizzat teslim edilecek.
Daha öncede bölgede bir ilk olan ihtiyaç sahibi vatandaşların hem nakit, hem de alışverişlerini kendilerinin yapmasına imkân sağlayan “Sosyal Destek Kartı” dağıtımına başlanmış idi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.