Bu haber kez okundu.

SYDV Ramazanda 2500 Aileye 1 Milyon 638 Bin TL Yardım Dağıtacak
banner229

Siirt Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye 843 bin Tl ayni, 795 bin Tl nakdi yardım olmak üzere toplamda; 1 milyon 638 bin Tl tutarında yardım yapılacaktır.

Ekonomik ve sosyal yoksulluk içinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardımların yanı sıra 2 bin 500 adet gıda paketi ayrıca dağıtılacaktır.

Terör nedeniyle ilimizde misafir edilen Şırnak ve Cizreli aileler ile Suriyeli vatandaşlara da sosyal ve ekonomik yardımlar yapılmaya devam edilmektedir.

Gıda paketleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlanmış olup, önümüzdeki hafta nakdi yardımlarda hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın hesabına aktarılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lalihan 7 yıl önce

Bizim içinde geçerli değilmi acaba