Bu haber kez okundu.

Suriyeli Miniklere Bere ve Atkı Dağıtıldı
banner229
Siirt Gençlik Merkezi olarak başlatılan "Isınan Bedenler Gülümseyen Yüzler" kampanyası kapsamında hazırlanan atkı ve bereler Suriyeli miniklere dağıtıldı.
Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Suriyeli sığınmacıların acılarını kadın emeğiyle hafifletmeyi amaçlıyoruz. Gönüllü kadınlar tarafından atılan ilmekler mağdur insanların acılarına ve yaşama tutunmalarına bir nebze olsun katkı sağlayacağını ve bu soğuk kış günlerinde miniklerin gönlüne girip yüzlerinde sıcak bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bize...
Başta gönüllü eğitmenimiz Gülcan Beşer olmak üzere kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.
Ekip gönüllülerinden Gülcan Beşer, ihtiyaç sahibi çocukların her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Beşer proje hakkında yaptığı açıklamada, yardımlar sayesinde Suriyeli çocukların soğuktan korunduğunu ve bunun mutluluk verici olduğunu söyleyerek; “ellerimizle ördüğümüz atkı-bere vb. örgüleri örüyoruz.
Suriyeli çocuklarımız üşümesin, mutlu olsunlar istiyoruz. Örgülerimiz havaların soğumaya başladığı bu günlerde çocuklarımızın soğuk hava şartlarından korunmasına yardımcı olacaktır.
Çocuklarımızın bu tür yardımlar sayesinde mutluluğu, sevinci yaşamaları güzel görüntüler oluşturuyor. Siirt Gençlik Merkezi olarak ihtiyacı olan Suriyeli çocuklarımızın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.