Bu haber kez okundu.

STSO'DAN EĞİTİME DESTEK
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında il ve ilçelerde bulunan öğrencilere kırtasiye yardımının yapıldığını söyledi. 
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ve Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu, Merkez 80.Yıl İlköğretim Okuluna giderek öğrencilere kendi elleriyle çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttılar. 
Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ifade eden STSO Başkanı Güven Kuzu; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve odamızın katkılarıyla her yıl okulların açıldığı dönemde öğrencilerimize yönelik eğitim materyalleri noktasında desteğimiz oluyor. Bu yıl da Merkez ve ilçelerde dağıtılmak üzere içinde eğitim materyalleri (çanta defter, kalem, silgi, kalemtıraş ve boya kalemlerinden) oluşan kırtasiye malzemeleri dağıtıyoruz." Paketleri, şehir merkezinde okul müdürlüklerine, ilçelerde İlçe Milli Eğitim müdürlüklerine teslim ettiklerini belirten STSO Başkanı Güven Kuzu, amacımız yeni açılan eğitim-öğretim yılında öğrenim gören çocuklarımızı sevindirerek katkıda bulunmaktır. Eğitimin toplumun her kesiminin duyarlı olması gereken hassas bir konu olduğunu belirterek "Eğitim konusunda herkesin duyarlı olması gerekiyor." dedi. 
Başkan Kuzu, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı umarım sağlıklı ve başarılı geçer. Milli eğitim camiası ve öğretmenlerimiz bizler için çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Çünkü öğretmenlerimiz kendilerine teslim ettiğimiz öğrencilerimizi, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor. 
Bizlerde öğrenci ve çocuklarımızın en iyi şekilde gelece hazırlanması için elimizden gelen desteği gösteriyoruz” diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.