Bu haber kez okundu.

Stajyer Öğrenciler İçin Teknik Gezi Düzenlendi
banner229

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün çeşitli şubelerinde staj yapan üniversite öğrencilerine yönelik, Siirt Organize Sanayi Bölgesi ve Kurtalan ilçesini kapsayan bir günlük teknik gezi düzenlendi.

Düzenlenen geziye, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet Seven, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Adnan Kazak, teknik personel ve stajyer öğrenciler katıldı.

Siirt Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Siirt Entegre Fıstık İşleme Tesisi, Kurtalan İlçesi Gökdoğan Köyünde bulunan Bodur Elma, Kayısı, Armut ve Böğürtlen bahçeleri, sebze seraları ve Süt Sığırı hayvan çiftliği ile yine Kurtalan İlçe merkezinde bulunan Dayanlar Tohumculuk firmasına ait laboratuvar, eleme, paketleme ve diğer birimlerden oluşan tesisler gezdirilerek teknik elemanlar tarafından stajer öğrencilere bilgiler verilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.