Bu haber kez okundu.

 SPOR LİSESİ'NE ÖĞRENCİ ALIMI YAPILACAK
banner229
Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi'ne 9. sınıf öğrenci alınacağı bildirildi.
Okul Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp, yaptığı açıklamada, başvuruların 15 ille 24 Haziran 2015 tarihleri arasında şahsen veya posta yoluyla ilgili okul müdürlüğüne yapılması gerektiğini söyledi. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için 60 öğrenci alacaklarını belirten Kayaalp, şöyle konuştu: "2014-2015 eğitim ve öğretim yılında ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 8. sınıfını bitiren öğrenciler, öğrenim belgesi, dilekçe ve bir adet fotoğraf ile yetenek sınavına girmek üzere bizlere başvuruda bulunabilirler.
Yetenek sınavı da oluşturulan komisyon tarafından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan kılavuz doğrultusunda belirtildiği gibi , bölümler bazında 29 Haziran ile 3 Temmuz 2015 tarihleri arasında tek aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.
Sınavın içeriği sürat, koordinasyon, denge, dayanıklılık ve spor branşı ile ilgili bilgi ve beceri gibi sportif uygulamaları kapsamaktadır." Kayaalp, 8. sınıf öğrencilerini okullarını tercih etmeye beklediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.