Bu haber kez okundu.

Spor Camiası ‘Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor’ Projesine Destek Verdi
banner229

Siirt’in Şirvan İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor" projesine spor camiasından destek geldi.

Siirt’in Şirvan İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan ‘Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor’ projesine Fifa kokartlı hakemi Cüneyt Çakır, Siirtli Milli Futbolcu Mustafa Özer ve Hami Mandıralı destek verdi.

6 Haziran 2015’te Şampiyonlar Ligi Finalinde Barcelona- Juventus maçını yöneterek Şampiyonlar Ligi’nde final yöneten ilk Fifa kokartlı Türk hakemi olan Cüneyt Çakır, Şirvan İlçe Kaymakamlığın başlattığı projeye çektiği video ile destek oldu.

Çakır, “‘Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor’ projesini bende destekliyorum. Gençler sağlığınız için evde kalın kitap okuyun herkese selamlar” ifadelerini kullandı.

Siirtli Milli Futbolcu Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer ve Trabzonspor ve Milli Takım formasını yıllarca giyen İstanbulspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı’da göndermiş oldukları videolarla "Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor" projesine destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.