Bu haber kez okundu.

SPOR AHLAKINA SAHİP MİNİK GÜREŞÇİ, ÖDÜLLENDİRİLDİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şehit Davut İlbaş Ortaokulunda okuyan ve Siirt İktisas Spor Kulübünde aktif olarak Güreş yapan, Melih Tekek adlı minik Güreşçiyi makamında kabul ederek, çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Okulda ve Spor camiasında örnek spor ahlakı davranışları ile dikkat çeken, Melih Tekek adlı öğrenciyi makamında kabul eden Vali Tutulmaz, kendisiyle bir süre sohbet etti.
Minik Güreşçi Melih Tekek ‘in örnek davranışlarından dolayı kutlayan Vali Tutulmaz, kendisine, eşofman takımı, spor ayakkabısı, kışlık Bot, kitap seti ve satranç takımı hediye ederek, başarılarının devamını diledi.
Hediyelerini Vali Tutulmaz’ın elinden alan Melih Tekek ise bu ziyaretten dolayı çok sevinçli olduğunu belirterek, Vali Tutulmaz’a ve hocalarına teşekkür etti.
Ziyaret’te, Siirt İktisas Spor Kulübü Başkanı Şakir Kayaalp, Güreş Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şerafettin Nas, Siirt Amatör Futbol Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı’da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.