Bu haber kez okundu.

Söz Yazarı-Bestekâr-Yorumcu Kadir Akınay'dan Remzi Uslu'ya Teşekkür
banner229

Siirt’in Yaşayan İnsan Hazinesi niteliği taşıyan Söz Yazarı-Bestekâr-Yorumcu Kadir Akınay’a Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce plaketi gönderildi. 
Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından icra ettiği müzik sanatında özverili çalışmalarından dolayı ve yaşayan insan hazinesi niteliği taşıyan Kadir Akınay, plakete layık görüldü. 

Siirt Kültür Turizm İl Müdürlüğü tarafından yıllardır  besteleri söz yazarı ve yorumuyla gerekse siirte bir çok genç sanatçıyı müziğe kazandırmasıyla kültürümüz adına büyük emeği olan Kadir Akınay'a İstanbul'a gönderilen plaketi Kültür Müdürlüğü adına M.F.S  Aydınlar Grup Yönetim Kurulu  Başkanı Ümit Öztepe takdim etti.

40 yıla aşkın Siirt’te yerel sanatçı olan Bestekâr, Söz-Yazar yorumcu Kadir Akınay, kendisine layık görülen manevi değeri çok büyük plaketi Siirt halkı adına aldığını, yıllar hatırlanıp kendisini plakete layık gören İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu’ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.