Bu haber kez okundu.

Söyler ve Ayaz Ailelerin Mutlu Günü
banner229

Siirt eski Kanal56 muhabirlerinden, Yalova Manşet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Çınarcık Anadolu Ajansı muhabiri Yunus Ozan Söyler, Yalova Sporium Tesislerinde yapılan görkemli düğünde, Yasemin Ayaz ile dünya evine girdi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba gecesi, Yalova’nın en prestijli düğün salonlarından Sporium Tesisleri’nde bir ömür boyu mutluluğu yelken açan Yasemin Ayaz ve Yunus Ozan Söyler, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Genç çifti akrabaları, Siirt ve Yalova'dan arkadaşları, dostları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı.

Salona davetlilerin alkışları arasında giren çiçeği burnunda gelin Yasemin Ayaz ve damat Yunus Ozan Söyler, canlı müzik eşliğinde ilk danslarını yaptılar.

Sonrasında düğün için hazırlanan pastayı kesen genç çift, takı merasiminden sonra soluğu pistte aldı.

Erhan Kılıçvuran’ın seslendirdiği, hareketli şarkı ve türkülerle Sporium Tesisleri unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaparken, davetliler gece boyunca coşkulu bir şekilde Yasemin ve Yunus Ozan’ın mutluluğuna ortak oldular.

Geceyi renklendiren protokol üyeleri ve damadın mesai arkadaşları Yasemin Ayaz ve Yunus Ozan Söyler’in akrabaları ve sevenleri bu anlamlı gecelerinde evli çifti yalnız bırakmadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 6 yıl önce

Allah utandırmasın hayırlı olsun.