Bu haber kez okundu.

Sosyal Medyadan Terör Propagandası Yapan 8 Kişi Gözaltına Alındı
banner229

Sosyal paylaşım siteleri üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptığı iddia edilen, aralarında HDP İl Başkan Yardımcısının da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Emniyet Müdürlüğümüz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından PKK/KCK Terör Örgütüne yönelik yapılan başarılı çalışmalar neticesinde;Sosyal paylaşım siteleri üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Devlet Büyüklerimize ve güvenlik güçlerimize yönelik tehdit ve hakarette bulundukları, Ölü olarak ele geçirilen örgüt mensuplarını ve terör örgütünü sahiplendikleri, Devletimizin egemenlik alametlerini aşağılamaya yönelik paylaşımlarda bulundukları, Terör örgütüne destek vermeyen bölge halkını tehdit ederek örgüte destek sağlamaya çalıştıkları,Halen devam etmekte olan Zeytin Dalı Harekatı hakkında güvenlik güçlerimizi hedef alan, küçük düşürücü ve hakaret içeren paylaşımlar yaparak terör örgütünün amaçları doğrultusunda hareket ettikleri tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyon neticesinde; aralarında HDP İl Başkan Yardımcısının da bulunduğu 8 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada; 1 adet tabanca ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir.

Halkımızın güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.