Bu haber kez okundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu Heyetinden Rektör Şındak’a Nezaket Ziyareti
banner229

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulcelil İlbaş ve beraberindeki heyet, toplumda sosyal güvenlik bilincinin arttırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a nezaket ziyaretinde bulundular.  
Kurumlar arası işbirliklerinden duyulan memnuniyetin ifade edildiği ziyarette, Üniversitemiz üst yönetimi de hazır bulundu.  

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulcelil İlbaş ve beraberindeki heyet, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.