Bu haber kez okundu.

 Sosyal Destek Programı (SODES) 2015 Yılı Teklif Çağrısı
banner229

 Sosyal Destek Programı (SODES), GAP Eylem Planının Sosyal Gelişmenin Sağlanması bileşeni altında, sosyal ihtiyaçların kısa sürede giderilmesini sağlamak üzere valiliklerin doğrudan sorumlu olduğu, projeye dayalı bir yapıda oluşturulmuş ve 2008 yılında uygulamaya konulmuştur. SODES projeleri ile yerel dinamikler harekete geçirilerek, istihdam edilebilirliğin arttırılması, sosyal içermenin sağlanması ile kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin desteklenmesi öngörülmektedir.

2015 yılı kapsamında hazırlanacak SODES projeleri için başvuru sürecine yönelik tarihler Kalkınma Bakanlığı tarafından belirlenmiştir. Bu kapsamda proje başvurularınızın www.sodes.gov.tr adresindeki SODES Bilgi Sistemi (SODES-BİS) aracılığıyla ve yazılı olarak 13 Mart -15 Nisan 2015 tarihleri arasında Valiliklere iletilmesi gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.