Bu haber kez okundu.

SİSİAD Başkanı Kemal Bilim, Bursa İMSİAD Heyetini Siirt’te Ağırladı
banner229

Bursa İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) müteahhit ve sektör paydaşlarından oluşan 30 kişiye yakın bir grup, Siirt’e gelerek bazı gezi ve temaslarda bulundu.

İMSİAD, Siirt Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİSİAD) Başkanı aynı zamanda AK Parti 27.dönem Siirt Milletvekili Aday adayı olan M. Kemal Bilim’in daveti üzerine üyeleriyle birlikte Siirt’e gelerek, kentte ne şekilde yatırımlar yapılması hususunda bazı temaslarda bulundu.

İlk olarak Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) toplantı salonunda düzenlenen programa katılan İMSİAD heyeti, Siirt’i ele alarak yapılması mümkün yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

İMSİAD heyetini Siirt temasları çerçevesinde en iyi şekilde ağırlayan SİSİAD başkanı M.Kemal Bilim, Bursalı iş adamlarını Siirt’in tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşturdu. Heyetin Siirt temasları hakkında bilgi veren Siirtli iş adamı M.Kemal Bilim, amacının doğduğu memlekete ekonomi yükseltinin sağlanması maksadıyla yabancı girişimci iş adamlarını Siirt ile tanıştırmaya getirdiğini belirterek, “ Doğduğum ve büyüdüğüm memleketim Siirt’e yatırımların gelmesi maksadıyla Bursalı iş adamlarımızı memleketimize davet ettik.

Davetimizi icap ettiler. Siirt’e neler yapabiliriz, ne gibi yatırımlar yapmamız mümkün olur, bunu görüştük. Olumlu görüşmelerimiz oldu. Şayet Milletvekilliği aday adaylığım sürecinde adaylığım söz konusu olur ve Milletvekili listesine girip seçilmem halinde memleketim için girişimlerimi sürekli bu şeklide sürdüreceğim. Memleketimin ekonomisine ve gelişmesine vesile olacak bir şeyler yapacaksam en mutlu yine ben olacağım.” Dedi.

Siirt’e gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren İMSİAD Derneği Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Andıç, İMSİAD heyetinin Siirt temasları sonrası güzel şeyler çıkacağını umduğunu belirterek, “Bursalı iş adamlarımızdan oluşan komitemizle Kemal Bilim beyefendinin isteği üzerine bugün Siirt’e geldik. Siirt’e neler yapabiliriz, Ne gibi yatırımlar söz konusu bunları görüştük.

Bu çerçevede Siirt Ticaret ve Sanayi Odasında ilgililerle görüşmemiz ve istişarelerimiz oldu. Bu seyahatin sonucunda umuyorum ki güzel şeyler çıkacaktır. Kemal Bey’in adaylık sürecinde de kendisini destekliyor, Siirt’te vekil seçilmesi halinde güzel şeyler yapacağına güvenimiz ve inancımız tamdır. Kendisine bu yolda başarılar dileriz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.