Bu haber kez okundu.

SİSİAD BAŞKANI BİLİM’DEN KADİR GECESİ MESAJI
banner229
Siirt İş Adamları Derneği (SİSİAD) Başkanı ve Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kur’an-ı Kerim’de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir gecesinin insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gece olduğunu belirten Başkan Bilim, Kur’an-ı Kerim’in, herkese en doğru yolu gösteren ilahi bir rehber olduğunu ifade etti.
KADİR GECESİNE BİRLİKTE ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Bilim, mesajında şunları kaydetti: "Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesine birlikte ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cennet kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.
Ramazan gibi mübarek bir ayda bulunmamız, hem de bin aydan daha hayırlı olduğu Kur’an-ı Kerim’de belirtilmesi Kadir gecesinin önemini daha da artırmaktadır. Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, insanlık için de sıkıntıların son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur.
Bu duygularla, tüm Siirtli hemşehrilerimin mübarek Kadir gecesini kutluyor, ülkemiz, İslam alemi ve Doğu Türkistan’da zulüm gören kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.