Bu haber kez okundu.

Şirvanlı Öğretmenler 23 Nisan'da Öğrencilerini Unutmadı
banner229

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Elmadalı köyünde Ana Okulu öğretmenliği yapan Herdem Talu, corona virüs önlemleri kapsamında okullarına ara verilen ve evlerinde bulunan öğrencilerini unutmadı. 

Siirt’in Şirvan İlçesine bağlı Elmadalı Köyünde öğretmenlik yapan Herdem Talu öğrencileri evlerinde ziyaret ederek çikolata, bayrak ve balon hediye etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında 23 Nisan'ı evlerinde kutlayan çocuklar, öğretmenlerinin ziyaretinde ve bayramlarının kutlanmasından büyük mutluluk yaşadı.

Öğrencilerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da yalnız bırakmayan öğretmen Herdem Talu, öğrencileriyle birlikte İstiklal Marşı ve şarkılar okudu.

Herdem Talu, Çocuklarımızın salgından psikolojik etkilendiği düşüncesiyle onları gündemden bir nebze olsa ayrı tutmak için,   23 Nisan’da görev aldığım köyde çocuklarımızın evlerini süslemeye imkanları olmadığı için bu mutluluğu onlara yaşatmak istedim.

Bu konuda yardımı esirgemeyen Şirvan Kaymakamız Memiş İnan’a, Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Barış Kezer’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Levent çoktur 4 yıl önce

Öylebiryerde barışkezer gibi güzel bir insanınolmasıbüyúkbir şans bunlar neki daha yapacaklarınıizleyin vegõrún ama bu gúzeinsanadestekteşart dirmakyokyoladevambarışhocam