Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Pandemi Toplantısı Yapıldı
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar başkanlığında, Sodes Toplantı salonunda pandemi toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Fazlı Okur, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Nesrin Atiş , İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat,İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, Başhekim Burak Acar ,Dr. Özgür Akdoğan, Dr.Cansu Karabiber ve köy muhtarlarının katılımıyla Pandemi toplantısı gerçekleştirildi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar toplantıda yaptığı konuşmada ;" El ve güç birliği ile Covid-19 salgınının yayılmasını önlemede başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Maske, mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere tedbirlere uyarak bu mücadeleyi inşallah hep birlikte kazanacağız’’ dedi.

Kaymakam Hasar; “Kamu sağlığımızı tehdit etmeye devam eden Koronavirüs salgını süresince sahada amansız mücadele gösteren Mahalle Muhtarlarımızı tebrik ederim. Birlikte başaracağız diye çıktığımız bu yolda vaka ve temaslı sayılarını sıfırlama konusunda mahalle muhtarlarımızın da sahadaki çalışmaları ile birlikte başardık.

Herhangi bir rehavete ve aksaklığa meydan vermeden aynı şekilde çalışmalara gayret edeceklerinden bir şüphemiz bulunmamaktadır ve vakaların sıfırlanmasındaki özverili çalışmalarından dolayı her mahalle muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.” diyerek Mahalle muhtarlarına ‘Teşekkür Belgelerini’ takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.