Bu haber kez okundu.

ŞİRVAN VE PERVARİ İLÇELERİNDE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
banner229
Siirt'in Pervari ve Şirvan ilçelerinde yürütülen çalışmada silah ve mühimmat ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada,Siirt İli Pervari ve Şirvan İlçeleri sorumluluk bölgesinde icra edilen operasyonda, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Yapan şahıslara yönelik (8 ) ayrı adreste yapılan arama neticesinde; (1) Adet Kalaşnikov Marka Piyade Tüfeği, (7) Adet Kalaşnikov Şarjörü, (2) adet Kütüklük ve (165) adet Fişek ele geçirilmiştir.
 Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturmada; Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden (2)’si çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak ceza evine Konmuş, (3) Şüpheli haklarında verilen adli kontrol kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, diğer (3) Şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.