Bu haber kez okundu.

Şirvan ve Pervari'de Kar'dan Mahsur Kalan Köy Koruyucuları İle Araçlar Kurtarıldı
banner229

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Narlıkaya Köyü yoluna yağan aşırı kardan ötürü kapandı. Kapalı köy yollarının açılması için çalışma başlatan İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri yolu ulaşıma açtı.

Mahsur kalanlar köy koruyucuları kurtarıldı. Şirvan ilçesinde akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı.

9 köyün ulaşımını sağladığı Şirvan İlçesine bağlı Narlıkaya bölgesinde görev yapan ve görevden dönenen köy koruyucuları kardan ötürü kapanan yolda mahsur kaldı.

Durumun bildirilmesi üzerine İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri bölgeye hareket etti. Yapılan 2 saatlik çalışmanın arından köy koruyucuları kurtarıldı.

Köy yollarında karla mücadele çalması devam eder iken, Pervari İlçesinde yolda araçları ile mahsur kalan bir aile ise İl Özel İdaresi ekipleri tarafından ilçe merkezine ulaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.