Bu haber kez okundu.

Şirvan Üreten Eller Kadın Kooperatifi Yörex 2023 Fuarına Katıldı
banner229

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıkoğlu Şirvan İlçesi Pirinçlik Köyü Üreten Eller Kadın Kooperatifi Standını ziyaret etti.

Siirt Valiliği, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve GAP İdaresi tarafından desteklenen proje ile kurulan Şirvan İlçesi Pirinçlik Köyü Üreten Eller Kadın Kooperatifi Tayfi Üzüm Yaprağı tesisi ürünlerini tanıtmak üzere Antalya’da düzenlenen YÖREX 2023 Fuarına katıldı.

GAP idaresi tarafından  “GAP Organik Tarım Küme” ve “Tarımsal Altyapının Geliştirilmesi” projeleri kapsamında desteklenerek markalaşan ve üretilen yöresel ürünler YÖREX 2023  fuarında tanıtıldı.

Şirvan İlçesi Pirinçlik Köyü Üreten Eller Kadın Kooperatifi Tayfi Üzüm Yaprağı tesisi  ürünlerinin yer aldığı stand fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.  

YÖREX 2023 fuarına katılan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıkoğlu Şirvan İlçesi Pirinçlik Köyü Üreten Eller Kadın Kooperatifi Standını ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.