Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamlığı LGS’ye Girecek Öğrencilere “Sınav Paketi” Hazırladı
banner229

20 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi Şirvan Kaymakamlığı öğrencilere sınav paketi hazırladı.

Hazırlanan Sınav Paketinin içersinde Fıstık, Badem, Fındık, Şeker, Su,Kalem,Silgi ve kalemtıraştan oluşuyor.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan tarafından hazırlanan sınav paketinin üzerinde Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’ın mesajı da yer alıyor.

Kaymakam Memiş İnan mesajında; “sevgili öğrenciler; hayatımızın her alnında bulunan sınavlar birer basamaktır. Bugün yapılacak olan LGS’de (Liselere Geçiş Sınavı) bu basamaklardan biridir.

Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey siz öğrencilerimizin sağlığından ve psikolojisinden daha önemli değildir.

Bu vesileyle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan tüm öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, LGS’ye (Liselere Geçiş Sınavı) girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Şirvan Kaymakamlığı olarak sizler için küçük de olsa bir "Sınav Paketi" hazırladık.Sizleri çok ama çok önemsiyoruz.Sevgilerimle.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
meryem 4 yıl önce

güzel çok güzel ftyuıopoıu76543ertyuıertyuıowertyuırtyuıopwertyuıowertye4rtyuıopağğğğğişlkjhysasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssssssssssksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssswwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwertsyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssuuussssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffffffffffffffff