Bu haber kez okundu.

ŞİRVAN KAYMAKAMI VEYSEL YÜKSEL,ORMANBAĞI JANDARMA KARAKOLUNU ZİYARET ETTİ
banner229
Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, göreve başladığı günden beri İlçenin sınırlarında bulunan tüm yerlerin var olan sıkıntıların giderilmesi, yapılması gerekenlerin tespiti ve yürütülen çalışmaların yerinde tespiti düşüncesi çalışmalarına başladı.
Bu kapsamda İlçeye bağlı Ormanbağı Jandarma Karakolunda yürütülen güçlendirme çalışmalarını ve son zamanlarda İlçe sınırlarında bölücü terör mensuplarının olası saldırılarına karşı yapılması gerekenler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel"İlçe genelinde yürütülen yol, inşaat yapım ve onarım, Eğitim -Öğretime hazırlanan okullarımızda çalışmalarımız hızla devam etmektedir.
Jandarma Karakolumuzda yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde tüm ihtiyaçların daha kolay sağlandığı ve olası saldırılara karşı güvenliğin daha güçlü sağlanması için , Devletin tüm imkanlarının seferber edilerek vatandaşlarımızın can güvenliği için ne yapılması gerekiyorsa en kısa sürede yapılacaktır. " dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.