Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’dan Köy Ziyaretleri
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, ziyaret ettiği köylerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, beraberinde İlçe Jandarma Komutan V. J.Tğm Hakan Güven, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Fikri Akdemir Akgeçit,Hürmüz,Çınarlı,Gümüş ve Doğruca köylerini ziyaret etti.

Köy muhtarları ve vatandaşların karşıladığı Kaymakam Hasar ve beraberindekiler, köylerde incelemelerde bulundu.

Şirvan ve ilçeye bağlı köylere hizmetin en iyisini ve en kalitelisini götürmeyi amaç edindiklerini belirten Kaymakam Hasar, "Burada vatandaşlarımız hizmetten en iyi şekilde yararlanmalarıdır. Sizlerle bir araya gelme nedenimiz de sizlerin sorunlarını dinlemek, yine bu sorunları sizlerle istişare ederek çözümler bulmaktır." dedi.

Kaymakam Hasar, bu ziyaretlerin sıklıkla gerçekleşeceğini ve bir sebeple ilçeye gelemeyen vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm bulacaklarını kaydetti

Vatandaşlar da her fırsatta kendilerini ziyaret eden Kaymakam Hasar’a ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.