Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Yol Açma Çalışmalarını İnceledi
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan köy yollarını açma çalışmalarını yerinde inceledi ve köylerdeki vatandaşlar ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Jandarma Komutan V. Hakan Güven, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Fikri Akdemir ile beraber ilçemizde etkili kar yağışının yoğun olduğu köy yollarının durumunu yerinde görmek amacıyla köyleri ve İl Özel İdare ekiplerini ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Hasar, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarının ulaşıma açılması ve vatandaşların yollarda mahsur kalmaması için Özel İdare ekiplerin ve araçların bir an önce ihtiyaç duyulan yerlere yönlendirilmesi yönünde talimatlar verdi.

Kaymakam Hasar, "Vatandaşın bizim kapımıza gelmesini beklemek doğru olmaz, bu yüzden ekip arkadaşlarımla beraber köyleri ziyaret etmeye devam ediyoruz. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek, kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaymakam Hasar, yoğun kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, akşam ve gece gizli buzlanma olabileceğinden dolayı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini ifade etti.

Trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın kış şartlarının gerektirdiği tedbirleri almaları büyük önem arz ettiğini ve Emniyet ile Jandarma ekiplerimizin bu konudaki denetimlerini arttırdığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.