Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar Vatandaşları Aşı Olmaya Davet Etti
banner229

Şirvan ilçemizde Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar,İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Fazlı Okur,İlçe Özel idare Müdürü Lokman Polat ile birlikte Çeltikyolu köyünde devam eden aşı çalışmalarına vatandaşlarla bir araya gelerek aşı olunması konusunda aşı kampanyasına destek verdiler.

“Ülkenin en kısa sürede normal seyrine dönmesi adına herkesi aşı olmaya davet ediyorum” diyerek aşılanmanın önemine dikkat çeken Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Sağlık ekiplerimizin köy ve mahallelerimize de giderek yerinde aşı uygulaması yaptığını, ayrıca tüm sağlık kuruluşlarında aşı uygulamasına devam edildiğini, randevusuz gelenlerin de aşılandığını belirtti.Salgınla mücadelede başarının aşı olmaktan geçtiğini belirten Kaymakam Hasar, tüm Şirvanlıları aşı olmaya davet etti.

Hasar şunları söyledi:"Şirvan’da tüm sağlık birimlerimizle beraber koordinasyon halinde aşılama faaliyetlerine devam ediyoruz. Hedef nüfusumuza ne kadar yaklaşırsak bulaş zincirini kırmamız o kadar kolay olacak. Aşısı yapılması gereken bir miktar daha vatandaşımız kaldı onlardan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Çünkü aşı toplumsal olarak da korunmamız için önümüzdeki en büyük etken. Eğer toplumsal hayatın kesintiye uğramadan devam etmesini istiyorsak, aşılamamızı en kısa zamanda tamamlamamız gerekiyor."

Kaymakam Hasar, aşı konusunda tedirgin olanlara, kendilerinin de aşı olduğunu anlatıp onları salgınla mücadeleye ortak edeceklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtşirvanAŞIRecep Hasar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.