Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Ormanbağı köyünde ikamet eden Şehit P. Söz. Er Hayrettin Dindar’ ın ailesini ziyaret etti.

Şehidin babası Akif Dindar ile bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyen Kaymakam Hasar, vatan uğruna canları pahasına mücadele eden kahraman şehitlere ve gazilere minnettar olduğunu, devletin daima şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi, Kaymakam Hasar’a teşekkür etti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, daha sonra Ormanbağı köyünde yapımı devam eden Kur-an kursu ve taziye evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, ilçe Jandarma Komutanı Fazlı Okur ile birlikte ilçe sınırları içerisinde bulunan Karaca,Gözlüce ve Şeytan kapısı Güvenlik Korucu noktaları ile birlikte Ormanbağı, Nallıkaya, Cevizlik Jandarma Karakollarını ziyaret etti,

Kaymakam Hasar, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Fazlı Okur ile birlikte, Jandarma Karakol Komutanlıkları ziyaretlerinde, rütbeli personel ve askerlerle sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi. Alınan güvenlik tedbirleri, yapılan çalışmalar ve karakollarla ile ilgili brifing aldı.

Kaymakam Hasar, başarılı çalışmalarından dolayı jandarma personeline teşekkür ederek vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanması için yapılan asayiş uygulamalarının etkili bir şekilde devam etmesini isteyerek, güvenlik güçlerine görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.